Okořeňte svůj milostný život

31.5.2017

V mnoha dlouhodobých vztazích se po čase stává, že vzájemná vášeň opadává a milostné radovánky v posteli se stávají jen rutinou a honbou za rychlým vyvrcholením. To je však velká škoda. Sex je nedílnou součástí partnerského života a na kvalitě vztahu opravdu nepřidává, když nefunguje. Dobrou zprávou však je, že i když se vášeň z vaší ložnice vytratila, můžete ji znovu zažehnout.

V mnoha dlouhodobých vztazích se po čase stává, že vzájemná vášeň opadává a milostné radovánky v posteli se stávají jen rutinou a honbou za rychlým vyvrcholením. To je však velká škoda. Sex je nedílnou součástí partnerského života a na kvalitě vztahu opravdu nepřidává, když nefunguje. Dobrou zprávou však je, že i když se vášeň z vaší ložnice vytratila, můžete ji znovu zažehnout. K tomu však budete muset vybočit ze svého stereotypu a vyzkoušet nové zážitky. Výborným pomocníkem pro dlouholeté páry je tantra. Toto prastaré učení ukazuje intimní styk v úplně jiném světle, soustředí se na lásku a chemii mezi vámi a protějškem a naučí vás, jak si užívat navzájem jeden druhého. Pro tantru není důležitý cíl, ale cesta k němu - a i tu si zvolíte sami. Dalším způsobem, jak se dostat ze zajetých kolejí jsou erotické masáže. Ty můžete partnerovi dopřát v soukromí svého domova, nebo si můžete užít masáže pro páry v salonech. Možností je spousta - ať už zvolíte tantrickou masáž, masáž lingamu nebo partnera namasírujete vlastním tělem, uvidíte, že výsledky se dostaví okamžitě. Důležité je se vymanit ze stereotypu, dělat věci pokaždé alespoň trošičku jinak a nebrat sex jen jako prostředek k dosažení vyvrcholení, ale jako důkaz vaší lásky a náklonnosti s partnerem.

Osvědčený pomocník

K rozbití starých návyků a povzbuzení zájmu někdy postačí jen drobnost. Může to být jiné místo než vaše ložnice, nové polohy nebo dokonce nová hračka pro společné radovánky. Právě nový kousek v podobě vibrátoru ocení nejen váš protějšek - protože všichni víme, že muži si rádi hrají, ale potom zejména vy. Možná patříte mezi ostýchavou část žen, nemusíte se však ničeho bát. Už dávno neplatí, že ženy by se za svou sexualitu měly stydět. Právě naopak - téměř každý muž ocení, když je partnerka otevřená a ráda vyzkouší nové věci. Tomu jsou také přizpůsobeny i stránky, na kterých lze vibrátory zakoupit. Nečekejte žádnou vulgaritu ani vyzývavost, některé eshopy jsou navrženy jednoduše a s elegantním designem, a vy tak můžete odhodit i poslední zbytky studu.

Dnešní výrobci těchto pomůcek se snaží ženám vyjít vstříc, a to nejen v samotných funkcích erotických hraček, ale také v jejich designu. Zapomeňte na to, že by vibrátor musel vypadat jako penis - existuje nepřeberné množství barev, tvarů, velikostí i stylů a mezi nimi jsou i takové, které vůbec nevypadají jako vibrátor. Můžete si tak vybrat přesně ten, který vám bude po všech stránkách vyhovovat. Jaké máte vlastně možnosti?

Tipy na zpestření

Úplnou novinkou v oblasti sexuálních pomůcek, jsou vibrátory z řady Satisfyer. Ženy po nich doslova šílí a za krátkou dobu se staly velmi populárními. Satisfyer stimuluje přímo klitoris a dovede vás k vyvrcholení v rekordním čase. Navíc má elegantní design a jistě se stane vaší i partnerovou oblíbenou hračkou.

Další oblíbenou pomůckou jsou vibrátory, které dráždí přímo G-bod. Ponořte se s protějškem do hry a objevujte spolu nové pocity. Uvidíte, že s vibrátorem už nudu v posteli nikdy nezažijete.

Za zmínku určitě stojí i vibrátory přímo na klitoris. Tento typ je vynikající pomůckou zejména pro ty ženy, které mají problém dosáhnout orgasmu samotným stykem. Využijete ho také při erotických masážích. Použijte jej při hrátkách s partnerem a uvidíte, jak se kvalita vašeho intimního života zlepší.

Nezapomínejte také na drobnosti, které vám společně strávené chvíle ještě zintenzivní. Mezi ně patří lubrikační gely s vůní i příchutí, feromony, které váš protějšek nabudí a mnohé jiné pomůcky, které váš sexuální život opět probudí. Důležité je být spontánní a zapojit fantazii - té se přece meze nekladou.

excelentmasaze.cz
Bylo mi již 18 let
I am at least 18 years old
Vstoupit / Enter