Abstinenci v sexu je možné nahradit erotickou masáží nebo erotickými pomůckami

14.5.2020

Jistě jste již slyšeli o výzvě „suchý únor“. Jedná se již celosvětový fenomén, kdy se lidé po dobu února stávají úplnými abstitenty. Abstinence se však nemusí týkat pouze alkoholu nebo drog, ale také sexu. 

Možná si říkáte, jaké důvody mohou člověka vést k sexuální abstinenci, když v zásadě nepřináší nic pozitivního, jako je tomu u alkoholu nebo jiných omamných látek, jenže to není tak docela pravdou.

Abstinence při hledání vztahu

Erotická masážSex již dávno není žádným tabu a ačkoliv mnoho lidí považuje sex bez lásky za nepřípustný. Mnoho single mužů i žen mají „kamarádky s výhodami“ i když zrovna nepatří do kategorie miss erotika. Pokud budete i nadále razit heslo „kamarád taky rád“, vážného vztahu se v nejbližší době nedočkáte. Vyrazte si s kamarády na erotickou masáž a dosáhnete tak skvělého odreagování.

Sex, erotická masáž, nebo erotické pomůcky?

Ujasněte si, co vlastně chcete a především, co od potencionálního partnera očekáváte. Nebojte se jít na rande, i když hned nepřeskočí jiskra. Na druhou stranu, používejte při svém výběru také mozek, neřiďte si jen svými pocity nebo tím, co máte pod spodním prádlem.

Erotická masáž vás může zbavit povinnosti chodit na rande a platit za ženu zbytečné výdaje jako je večeře či čas strávený řečmi o nesmyslech. Jednoduše za hodinu odcházíte spokojení domů.

Další alternativou jsou erotické pomůcky jako například umělé vagíny, masturbátory či nafukovací panny. Výhodou těchto pomůcek je, že je můžete používat opakovaně. Pokud tedy chcete ušetřit, pořiďte si umělou vagínu, kde cena začíná přibližně na 500,- korunách. Jedinou nevýhodou je, že jí budete muset po aktu vlastnoručně umývat. S tím jaký masturbátor vybrat vám pomůžou recenze na erotické pomůcky.

Bez sexu ve vztahu?

Sex do vztahu neodmyslitelně patří, ovšem někdy stačí pouze pohlazení, polibek, obejmutí. Dejte tomu druhému i jinak najevo, že vám na něm záleží, než jen strháváním oblečení a „rychlovkou“ na kuchyňské lince. Usmiřovací sex je sice fajn, ale efektivnější je problémy řešit a raději zajít na erotickou masáž nebo si pořídit erotickou pomůcku.

excelentmasaze.cz
Bylo mi již 18 let
I am at least 18 years old
Vstoupit / Enter