BDSM masáž: netradiční erotický zážitek

4.1.2023

BDSM masáž je druh erotické masáže, která se zaměřuje na BDSM (bondage, dominance, submission, masochism) aktivity a praktiky. Je určena především pro ty, kteří se zajímají o BDSM nebo hledají nové způsoby, jak okořenit svůj sexuální život.

Jedná se o skvělou příležitost pro všechny, kteří se chtějí cítit uvolnění a zároveň mají chuť zažít něco netradičního. BDSM stále není slušnou společností vnímáno v dobrém světle, mnohdy je považováno přímo za hanebné. Přesto není pochyb o tom, že je BDSM masáž úžasný způsob, jak uvolnit sexuální energii a užít si slastné okamžiky.

Masáž s prvky BDSM se nese na vlně otroctví a škádlení. Zahrnuje širokou škálu aktivit, například svazování, spanking, hrubý dotek, ale běžně i hlazení a mazlení. Obvyklé je také používání sexuálních pomůcek, jako jsou biče, pouta nebo pásky na oči. Ty se postarají o to, že se vaše pocity při masáži penisu či masáži prostaty znatelně zintenzivní.

Jak BDSM masáž probíhá

Ještě před samotnou masáží se vás čeká příjemná společná sprcha s masérkou, kde se lehce uvolníte a připravíte na nadcházející dobrodružství. Již ve sprše ucítíte stupňující se erotické napětí.

Před zahájením BDSM masáže je důležité s masérkou otevřeně a upřímně komunikovat o vašich představách a limitech. Je také důležité mít na paměti, že BDSM aktivity by měly být prováděny s respektem a souhlasem všech zúčastněných.

Masérka používá jemné, klidné doteky, kombinované s lehkým škrcením a tahy. Nezapomíná ani na různé nástroje – bičíky, kleště, pouta atd. Ty mají za úkol stimulovat vzrušení a uvolňovat nahromaděnou sexuální energii.

Proces masáže začíná tím, že masérka natře vaše tělo olejem. Poté začíná s lehkými doteky, aby uvolnila napětí a odstranila svalovou únavu. Když se dostatečně uvolníte, masérka přistupuje k BDSM prvkům, aby vám dopřála maximální rozkoš.

Součástí masáže je samozřejmě vždy masáž intimních partií, během které zažijete nezapomenutelné uvolnění. Masérka se vám vždy věnuje po dohodnutý čas.

Masérka je při masáži zcela nahá nebo se pro vás oblékne do svůdného prádla či latexového kostýmu, který podtrhne její dominantní roli.

BDSM masáž

Tantra a BDSM

Tantrická masáž s prvky BDSM je unikátním spojením duchovna, erotična a dominance. Dráždění, při kterém budete balancovat na tenké hranici mezi bolestí a slastí, vás rozpálí doběla. Masérka vám ukáže, kdo je tady pánem, uvolní zablokovanou energii, vlije do vás novou životní sílu a naplní vás sexuální inspirací.

Střídání různých druhů doteků, rázných i něžných, nebo pohrávání si s vaším tělem je součástí umění vědomé práce se sexuální energií. A že jsou erotické a tantra masérky v této oblasti opravdu mistryněmi! Naučte se vnímat své tělo, objevte své hranice a poznejte třeskavou vášeň, kterou probouzí kontrolovaná bolest.

Přínosy BDSM masáže

Na psychické zdraví má BDSM masáž tyto příznivé účinky:

  • pomáhá uvolňovat stres a napětí tím, že se soustředíte na váš dech a doteky masérky,
  • zvyšuje sebeúctu a sebevědomí, jelikož se soustředíte na potěšení a pocit vlastního bezpečí,
  • pomáhá vám relaxovat a zlepšuje váš spánek, umožní vám totiž zcela zapomenout na starosti,
  • zažíváte nové pocity, což vám může pomoci najít novou sexuální inspiraci,
  • pomáhá vám rozvíjet vztah, protože vás učí vyvinout si důvěru a otevřeně komunikovat.

BDSM masáž také přináší nespočet benefitů pro fyzické zdraví:

  • pomáhá udržet svaly v dobrém stavu a zlepšuje pružnost tkání,
  • udržuje krevní tlak a hladinu cholesterolu v rovnováze,
  • zmírňuje bolest, učí vás ji lépe snášet,
  • zlepšuje lymfatický oběh a odstraňuje toxiny z těla,
  • zvyšuje hladinu endorfinů, což má pozitivní účinek na váš imunitní systém.

BDSM masáže jsou netradiční cestou, jak zlepšit své zdraví a psychiku. Pomáhají odbourat problémy s intimitou, zlepšují vaše sebevědomí a zbavují vás stresu. Navíc dokážou posílit vaši odolnost vůči bolesti. Pro ty, kteří hledají nové a zajímavé zážitky, BDSM erotická masáž je perfektní volbou.

Pro koho je masáž vhodná

Je důležité mít na paměti, že BDSM erotická masáž není pro každého a může být pro některé lidi nesmírně intimním a emocionálně vyčerpávajícím zážitkem. Pokud se rozhodnete vyzkoušet BDSM masáž, ujistěte se, že jste si s masérkou stanovili jasná pravidla a že se cítíte bezpečně a pohodlně.

Čím lze ozvláštnit BDSM masáž:

  • BDSM kostýmy a latexovými oblečky,
  • páskou nebo škraboškou přes oči,
  • domluveným scénářem,
  • hraním rolí,
  • střídáním dominantní a submisivní role.

Závěrem je nutno podotknout, že BDSM masáž může být pro některé lidi velmi užitečným a zábavným způsobem, jak ozvláštnit svůj sexuální život, ale je třeba ji provádět s ohledem na bezpečnost a souhlas všech zúčastněných.

Jaké masáže si užijete u nás

Vyberte si ze široké nabídky erotických masáží, při kterých se o vás postarají nádherné masérky.

Naše krásné masérky

Nabídka masérek se může v čase měnit. Pro aktuální výběr přejděte na stránku masérky.

Erotická masérka Natalka Praha   Erotická masérka Vanessa Praha   Erotická masérka Viky Praha   Erotická masérka Nela Praha   Erotická masérka Elis Praha   Erotická a tantra masérka Patricie   Erotická a tantra masérka Jenny   Erotická masérka Ewelin   Erotická masérka Linda Praha   Erotická masérka Karolina Praha   Erotická masérka Sandra Praha   Erotická masérka Tereza   Erotická masérka Charlotte   Erotická masérka Julie      Erotická masérka Dominika   Erotická masérka Sofie

excelentmasaze.cz
Bylo mi již 18 let
I am at least 18 years old
Vstoupit / Enter