Chcete se uvolnit? Vyzkoušejte nejlepší tantrické masáže v Praze

23.9.2022

Tantrická masáž je opředena mnoha mýty a lidé na ni často nahlíží s notnou dávkou předsudků. Pravdou je, že se nejedná o klasickou erotickou masáž. Tantra masáž v sobě spojuje prvky erotiky i duchovna, pocítíte zcela nový rozměr intimity a zažijete dokonalé uvolnění.

Sexualita je neodmyslitelnou součástí tantrických masáží, nicméně dosažení vyvrcholení není jejím primárním účelem. Možná už jste slyšeli o tom, jak přínosné je zdokonalování vlastní sexuální energie, která se více či méně promítá do všech oblastí vašeho života. Tantra masáž vám pomůže naučit se se sexuální energií správně pracovat, plně si uvědomovat své tělo a poznáte zcela nový rozměr vzrušení a erotiky.

Jak tantrická masáž probíhá?

Před samotnou masáží vám tantra masérka nabídne příjemnou společnou sprchu, kde se začnete pomalu uvolňovat. Po sprše přichází na řadu masáž celého těla v klidné, ale erotické atmosféře jednoho z našich luxusních pokojů v centru Prahy. Masérka během masáže využívá nahřáté ručníky a různé pomůcky, kterými povzbudí vaše smysly – jemná peříčka a vonné oleje s afrodiziakálními účinky dle vašeho výběru.

Masérka při tantrické masáži pamatuje i na erotogenní zóny a zakončí ji žhavou masáží penisu, jinak také masáží lingamu. Intimní masáží rozvede nahromaděnou energii z intimních partií do celého těla a vy zažijete nádherné bouřlivé vyvrcholení.

Masérka je při tantra masáži zcela nahá, ale na vaše přání se ráda oblékne do smyslného spodního prádla, krajkových punčoch nebo svůdné košilky.

Tantrické masáže Praha

Přínosy tantra masáže

Tantrické masáže mají velmi pozitivní vliv nejen na sexuální život, ale i na zdraví. Přečtěte si, na co vše se můžete těšit.

  • získáte novou životní sílu
  • zažijete elektrizující vzrušení
  • naučíte se ovládat svou sexuální energii
  • uvolníte se
  • pomůže vám vyřešit problémy s erekcí
  • podporuje krevní oběh
  • pomáhá při depresích

Tantrické masáže v Praze nejen pro muže

Tantra masáže Praha jsou velmi oblíbené nejen u mužů, ale i u žen a často na ně spoléhají i páry, které řeší nějaký vztahový nebo sexuální problém. Společnou tantra masáží pro páry upevníte svůj vztah, roproudíte nahromaděnou sexuální energii a dokonale se uvolníte. Tantra masáž pro ženy je možností, jak se naučit milovat své tělo, poznat jinou úroveň sexuality a při následné masáži joni zažít bouřlivé vyvrcholení.

Oblíbeným doplňkem tantrické masáže je také masáž hráze nebo masáž prostaty, která umocní váš celkový prožitek. Užijte si tantra masáž na maximum a vyzkoušejte žhavý lap dance či originální footjob.

Poznejte kouzlo meditace, rituálů a intimity v našem masážním salonu v centru Prahy a nechte se hýčkat našimi šikovnými masérkami.

Kam na nejlepší tantrickou masáž na Praze 4

EXCELENT MASÁŽE PRAHA VYŠEHRAD

Marie Cibulkové 14
140 00 Praha 4

Rezervace:
Telefon: +420 731 884 923
E-mail: info@excelentmasaze.cz
Přijímáme pouze hotovost.

Doporučujeme rezervovat předem.

Otevírací doba:

Pondělí - Neděle   10:00 - 22:00

Náš salon Excelent masáže Praha se nachází na ulici Marie Cibulkové na Praze 4 přibližně pět minut chůze od stanic metra C – Vyšehrad nebo Pražského povstání. Pohodlně se k nám dostanete i ze zastávky autobusu č. 134 Klikovka, která je vzdálená cca 5 minut chůze.

Přijedete-li k nám autem, zaparkovat můžete přímo v ulici Marie Cibulkové za poplatek 30 Kč/hod. (platba v parkovacím automatu). Své vozidlo můžete také zanechat v ulicích Mikuláše z Husi nebo Na Topolce, kde jsou modré zóny. Zde můžete parkovat pouze po dobu 3 hodin a zaplatíte přes mobilní aplikaci (nejsou zde umístěny parkovací automaty).

excelentmasaze.cz
Bylo mi již 18 let
I am at least 18 years old
Vstoupit / Enter