Erotická masáž u vás doma? Dejte raději přednost dokonalé intimní atmosféře masážního salonu

31.3.2023

Dostali jste chuť na vzrušující erotickou masáž, ale nechce se vám cestovat? Uvažujete proto, že si pozvete masérku domů? Přečtěte si v našem článku, proč raději vážit cestu a spolehnout se na služby profesionálního masážního salonu.

Erotická masáž je oblíbenou formou relaxace, která vám dovolí zapomenout na všechny každodenní starosti. Jste-li z druhého konce Prahy nebo zkrátka nemáte právě svůj den, zřejmě pro vás cestování do salonu není úplně komfortní. Nicméně je důležité zvážit i fakt, že kvalita služeb poskytnutých přímo v profesionálně vybaveném salonu je o poznání vyšší a tím získává na dokonalosti i samotný prožitek z celé masáže.

Nedělejte kompromisy – dopřejte si erotickou masáž v perfektní relaxační atmosféře okořeněné vzrušením a odneste si nezapomenutelný zážitek. Náš masážní salon se nachází v centru Prahy a je tak pohodlně dostupný prakticky ze všech koutů města.

A proč ještě upřednostnit pohodlí salonu před domácí masáží? Čtěte dál!

Erotická masáž u vás doma

Maximální diskrétnost a soukromí

V našem erotickém salonu dbáme především na pohodlí našich klientů a samozřejmě i na s tím spojené soukromí. Zakládáme si na absolutní diskrétnosti a všechny masáže plánujeme tak, že se s dalšími hosty ve dveřích rozhodně nesrazíte.

Naopak pozvete-li si erotickou masérku domů, hrozí vám nečekané a nechtěné setkání se sousedy. V takovém případě je pocit soukromí ten tam, což se podepisuje i na vaší schopnosti se uvolnit a prožít masáž na maximum. Stud ani jakýkoliv jiný diskomfort na erotickou masáž nepatří.

Návštěva salonu je také nejvhodnější možností, pokud nebydlíte v bytě sami. Variantou je samozřejmě i pronájem hotelového pokoje a provedení masáže tam, což vás ale bude stát nemalou sumu navíc. Hotelový pokoj je navíc těžké přizpůsobit potřebám masáže a správné podmínky pro bezchybnou relaxaci zajistíte jen velmi obtížně.

Luxusní pokoje: dokonalá intimní atmosféra

Nejen pocit soukromí je během slastných masáží důležitý pro naprosté uvolnění. U nás prožijete vaši vysněnou erotickou masáž v krásném luxusně vybaveném pokoji. Abyste se cítili skutečně pohodlně a dostali se do stavu relaxace rychleji, udržujeme v pokojích příjemnou teplotu a přítmí. Erotikou okořeněnou atmosféru pak doplní relaxační hudba a rozehřáté afrodiziakální oleje dle vašeho výběru.

Nevýhodou masáží typu eskort je hlavně fakt, že doma takto dokonalou relaxační atmosféru jen tak nevytvoříte. A navíc, s ohledem na dnešní ceny energií, pravděpodobně při snaze dosáhnout ideální teploty v místnosti protopíte nemalé peníze. Přenechte tyto starosti nám. V příjemném prostředí našeho salonu pro vás vše připravíme a vy se nebudete muset o nic starat.

Nestyďte se za nepořádek doma

Nemáte-li doma zrovna uklizeno nebo váš domov není jako vystřižený z časopisu, při masáži u vás se zřejmě nebudete cítit komfortně ani vy ani objednaná masérka. Duševní pohoda obou stran je při erotické masáži klíčová a přímo ovlivňuje kvalitu vašeho prožitku.

U nás se o vaše pohodlí postarají profesionální a zkušená děvčata, před kterými se navíc nebudete muset stydět na případný nepořádek. Pokoje jsou krásně vybavené a útulné, tudíž se i u nás budete cítit jako doma.

Některé druhy masáží vyžadují speciální pomůcky

V neposlední řadě je nutné zmínit i to, že některé z námi nabízených erotických masáží nelze provádět mimo salon. Typicky se jedná o oblíbenou masáž Milking Table, ke které se využívá speciálně upravené masážní lehátko.

Milking Table vám rozhodně doporučujeme vyzkoušet, nicméně dodáváme, že se v rámci republiky jedná o ojedinělou službu, kterou zažijete pouze na několika místech v Praze.

Okuste skutečnou rozkoš a rezervujte si jednu z našich žhavých masáží:

Naše krásné masérky

Nabídka masérek se může v čase měnit. Pro aktuální výběr přejděte na stránku masérky.

Erotická masérka Natalka Praha   Erotická masérka Vanessa Praha   Erotická masérka Viky Praha   Erotická masérka Nela Praha   Erotická masérka Elis Praha   Erotická a tantra masérka Patricie   Erotická a tantra masérka Jenny   Erotická masérka Ewelin   Erotická masérka Linda Praha   Erotická masérka Karolina Praha   Erotická masérka Sandra Praha   Erotická masérka Tereza   Erotická masérka Charlotte   Erotická masérka Julie   Erotická masérka Dominika   Erotická masérka Sofie

excelentmasaze.cz
Bylo mi již 18 let
I am at least 18 years old
Vstoupit / Enter