Vrcholná relaxace – proč zkusit body to body masáž

19.4.2024

Masáž body to body (tělo na tělo), známá také pod názvem nuru masáž, je formou erotické masáže, která pochází z Japonska. Tento typ masáže se vyznačuje intenzivním fyzickým kontaktem mezi masérkou a klientem. Krásná masérka používá celé své tělo, aby poskytla hlubokou relaxaci a stimulaci.

Přečtěte si, jak masáž tělo na tělo probíhá, jaké jsou její přínosy a proč vyzkoušet tento nevšední smyslný zážitek nabitý erotikou.

Body to body masážZdroj: Unsplash

Historie a původ masáže tělo na tělo

Nuru masáž, pro kterou je typický kontakt tělo na tělo, má své kořeny v Japonsku a slovo „nuru“ v japonštině znamená „hladký“ nebo „kluzký“. Tento název odkazuje na speciální masážní gel používaný během nuru masáže, který je vyroben z mořských řas a je známý pro své vynikající kluzké vlastnosti.

Tato technika byla původně navržena jako způsob relaxace a erotické stimulace, ale postupně získala popularitu po celém světě jako luxusní forma relaxace.

Jak masáž tělo na tělo probíhá

Body to body masáž začíná obvykle tím, že obě osoby se zcela svléknou, případně si dají osvěžující sprchu, a masérka aplikuje teplý nuru gel na své i klientovo tělo. Následně masérka zkušenými pohyby používá celé své tělo k masáži klientova těla.

Kluzký nuru gel umožňuje smyslné klouzání, tření a další techniky, které podporují tělesnou blízkost a stimulaci. Tento druh erotické masáže může zahrnovat různé techniky převzaté z klasické relaxační masáže, ale klíčovým rozdílem je použití krásného těla masérky jako hlavního masážního „nástroje“.

Před masáží tělo na tělo je nutné přijmout, že i když je tělesný kontakt s profesionální masérkou během masáže velmi těsný, nejedná se o vzájemnou erotickou masáž ani o sexuální službu. Během celé nuru masáže tedy klient nemůže masérce příjemné intimní doteky oplatit.

Smyslem masáže tělo na tělo je přijímat hluboce uvolňující a stimulační doteky, které krásné tělo masérky přenáší na klienta.

Masáž tělo na tělo vs klasická erotická masáž

Při nuru nasáži masérka používá nejen ruce, ale celé své tělo, včetně prsou, bříška, zadečku a stehen, kterými se dotýká a klouže po těle klienta. Tím vytváří intenzivní tělesný a smyslový zážitek.

Klasická erotická masáž se zaměřuje více na stimulaci erogenních zón. Masérka používá primárně ruce a prsty k provádění různých masážních technik, které mohou zahrnovat hlazení, tření nebo jiné stimulační pohyby.

Nemusíte se ale bát, že se by během masáže tělo na tělo maskérka vašim intimním partiím vůbec nevěnovala. Nuru masáž bývá zpravidla ukončena intimní masáží, během které se profesionální masérka věnuje masáži penisu a varlat s tou největší péčí.

Masáž tělo na tělo má několik podobností s tantrickou erotickou masáží, jako je využívání fyzického kontaktu k vytvoření intenzivní blízkosti mezi masérkou a klientem. Oba typy masáží kladou důraz na erotické a energetické aspekty zážitku. Cílem je nejen fyzické, ale i emoční a energetické uvolnění.

Výhodou profesionálního erotického masážního salonu je možnost domluvit se na doplňkových masážních službách, jako je úvodní smyslný lap dance, který probudí vaše smysly, uvolňující masáž hráze, nebo oblíbená masáž prostaty.

Masáž tělo na těloZdroj: Unsplash

Přínosy masáže tělo na tělo

Mezi přínosy nuru masáže patří hluboká relaxace, uvolnění svalového napětí, zmírnění stresu a prolomení rutiny. Někteří klienti pociťují při body to body masáži také emocionální úlevu, protože intenzivní tělesný kontakt pomáhá snižovat pocit osamělosti a izolace.

Zvýšená stimulace kůže a smyslů

Masáž tělo na tělo využívá fyzický kontakt mezi masérkou a klientem, což může zvýšit citlivost a stimulaci kůže. To podporuje produkci endorfinů a může také zlepšit celkovou citlivost těla, což posiluje celkové smyslové vnímání.

Hlubší uvolnění svalů

Tělesný tlak a teplota během masáže tělo na tělo mohou pomoci hlouběji uvolnit svalové napětí, než je tomu u tradičních masáží, které používají pouze ruce. Hmotnost a tlak celého těla masérky mohou efektivněji působit na ztuhlé svaly a účinněji uvolnit hluboké svalové uzly.

Méně stresu a více psychické pohody

Ačkoli to může být subjektivní a závisí to na jednotlivci, masáže tělo na tělo mohou díky intenzivnějšímu tělesnému kontaktu poskytovat silnější pocit uvolnění a relaxace. Toto hlubší propojení může pomoci snížit stres a úzkost a podpořit pocit uvolnění a spokojenosti.

Prolomení rutiny

Nevšední smyslný zážitek, jako je nuru masáž, může pomoci překonat rutinu a monotónnost každodenního života. Body to body masáž poskytuje velice silné vizuální a dotykové vjemy, které vytváří intenzivní smyslový zážitek, který může až zázračně probudit tělo i mysl z každodenní nudy.

Nový pocit vzrušení pomáhá obnovit vnitřní energii, která se může projevit i v jiných oblastech života, podnítit kreativitu a posílit motivaci.

Proč tedy vyzkoušet body to body masáž

Body to body masáž nabízí jedinečný stimulující zážitek, který se významně liší od tradičních erotických masáží. Je to zážitek, který spojuje umění doteku a krásu nahého těla s hlubokým pocitem pohody. Díky specifické technice tělo na tělo je nuru masáž skutečně nevšední a obohacující zkušenost, která může pomoci obnovit duševní svěžest a podpořit celkovou pohodu.

excelentmasaze.cz
Bylo mi již 18 let
I am at least 18 years old
Vstoupit / Enter