Top 11 erotogenních zón mužů – dopřejte jim profesionální péči

22.2.2024

Erotická masáž je umění, které kombinuje hluboké pochopení lidského těla s citlivým přístupem k jeho nejintimnějším částem. Profesionální erotická masérka dokáže svými doteky nejen uvolnit napětí a stres, ale také probudit smyslnost a posílit erotické vnímání.

Mužských erotogenních zón je mnoho a na některé se bohužel zapomíná. Podíváme na některé z těch známých a oblíbených i přehlížených smyslných bodů na mužském těle a jak se o ně krásná profesionální erotická masérka může postarat. Dopřejte si tu největší péči.

Erotogenní zóny mužůZdroj: Freepik.com

Ušní lalůčky a okolí uší

Ušní lalůčky a okolí uší jsou oblasti bohaté na nervová zakončení, což je činí nečekaně citlivými na dotek. Masérka může začít jemným hlazením a masírováním ušních lalůčků a okolí uší, což může zahrnovat použití hřejivého masážního oleje nebo jemných doteků prstů. Tato stimulace může pomoci uvolnit klienta a připravit ho na další smyslné zážitky.

Vnitřní strana stehen

Vnitřní strana stehen je mimořádně citlivá a její stimulace může být velmi vzrušující. Jemné doteky, pomalé hlazení nebo dokonce lehké škrábání mohou vyvolat intenzivní pocity. Masérka může tuto oblast stimulovat různými technikami, například během tantrické masáže, při které masérka rozvádí příjemnou energii po celém těle.

Bradavky

Bradavky jsou u mužů často opomíjenou erotogenní zónou a jsou často spojovány pouze s erotickou stimulací u žen. Mužské bradavky mohou ale být také velmi citlivé a jejich stimulace tak může poskytnout ještě intenzivnější zážitek.

Po předchozí domluvě s masérkou můžete požádat i o masáž v oblasti bradavek a objevit svou novou erotogenní zónu, která vás možná překvapí.

Pokud již máte se stimulací bradavek zkušenost a hledáte ještě silnější zážitek, vyzkoušejte profesionální BDSM masáž v Praze, kde můžete zažít dráždivou nipple game a další prvky BDSM, intenzita zážitku je ale vždy na vás a na začátku BDSM masáže je nutné probrat všechny touhy a limity s masérkou. 

Oblast pánve

Oblast kolem pánve je plná nervových zakončení a její stimulace může být velmi příjemná. Masérka může použít hluboké masážní techniky, teplý olej nebo jiné smyslné pomůcky pro stimulaci této oblasti, což může vést k intenzivnímu a hlubokému potěšení.

Tato technika může být doplněna o jemné hlazení spodní části břicha a boků, což zvyšuje pocit smyslnosti a propojení. Dopřejte si například Královskou Excelent masáž, která se speciálně zaměřuje na postupnou přípravu těla pro úžasné uvolnění, které bude následovat.

Záda a páteř

Záda a páteř jsou oblasti, kde se často hromadí napětí, a jejich uvolnění může být velmi uspokojivé. Masérka může použít různé techniky, od jemných doteků po intenzivní masáž svalů, aby stimulovala nervová zakončení a poskytla hluboké uvolnění a potěšení.

Na začátek smyslné masáže si můžete dopřát klasickou relaxační masáž, která vás dokonale uvolní a sejme z vás všechny starosti.

Zaměření na tuto oblast může pomoci uvolnit napětí a zároveň stimulovat nervová zakončení podél páteře, což přináší hluboký pocit relaxace a potěšení.

Krk a šíje

Jemné hlazení, masírování a tlak na klíčové body v oblasti krku a šíje mohou být velmi uvolňující a vzrušující. Tato technika může být doplněna o jemné hlazení ramen a horní části zad, což poskytuje komplexní relaxační zážitek.

Masérka může tuto oblast stimulovat jemnými doteky nebo použitím teplého oleje pro hlubší smyslový zážitek. Jemná masáž krku a šíje může být součástí erotických masáží pro muže a fungovat jako příjemná zahajovací a uvolňující součást masáže.

Perineum (oblast hráze)

Perineum (hráz), oblast mezi varlaty a análním otvorem, je obzvláště citlivé a může být zdrojem intenzivního potěšení, když je správně stimulováno. Jemná masáž této oblasti může vést k hlubokému vzrušení a maximálnímu uvolnění.

Masáž hráze může být provedena jemným hlazením, kdy krásná masérka velice zkušeně stimuluje oblast mezi vašimi intimními partiemi a análním otvorem. Masáž hráze může být po předchozí domluvě součástí klasické erotické masáže a být zakončena smyslnou masáží prostaty.

Varlata

Varlata jsou důležitou erotogenní zónou a jejich stimulace by měla být prováděna s náležitou péčí a citlivostí, aby byl zajištěn maximální komfort a příjemné pocity klienta.

Mužským intimním partiím se věnuje zvýšená pozornost během intimní masáže, kdy krásná masérka zručně prokrvuje masírované oblasti a obnovuje jejich citlivost.

Frenulum (uzdička)

Frenulum (uzdička) je jednou z nejcitlivějších částí mužského těla a jeho stimulace může být velmi vzrušující. Jemné a zručné doteky mohou vyvolat silné pocity a zvýšit potěšení. Tato stimulace může být doplněna o jemné hlazení a masáž celého penisu, která poskytuje hluboce intenzivní zážitek.

Prostata a anální oblast

Stimulace anální oblasti a prostaty může být pro mnoho mužů stále tabu, zároveň je ale masáž prostaty zdrojem hlubokého potěšení. Nachází se zde totiž mužský bod G, který byste neměli jen tak opomíjet. Této masáži předchází smyslná intimní masáž, která vás dokonale uvolní a připraví na další nové prožitky a potěšení.

Stimulace prostaty je v profesionálním erotickém masážním salonu prováděna s maximální citlivostí a respektem k osobním hranicím klienta s ohledem na jeho potěšení a pohodu.

Chodidla a prsty na nohou

Chodidla a prsty na nohou obsahují mnoho nervových zakončení a mohou být velmi citlivé na stimulaci.

Milovníci krásných chodidel si mohou dopřát netradiční a vzrušující footjob. Nejedná se sice o masáž nohou, ale o masáž erotogenních zón a intimních partií pomocí krásných nohou našich masérek. Tento méně tradiční druh erotické masáže poskytuje opravdu nevšední druh potěšení, který stojí za vyzkoušení.

Každá z těchto erotogenních zón nabízí unikátní možnosti pro prozkoumávání a potěšení. Profesionální erotická masérka, která rozumí těmto oblastem a ví, jak je správně stimulovat, může poskytnout nezapomenutelný smyslný zážitek, který rozšiřuje hranice běžného vnímání erotického potěšení.

excelentmasaze.cz
Bylo mi již 18 let
I am at least 18 years old
Vstoupit / Enter