TOP 5 erotických masáží v Praze: Masáže, které nabízíme

4.4.2023

Toužíte vyzkoušet vzrušující erotickou masáž, ale tápete, kterou si vybrat? Poradíme vám. Vybrali jsme pro vás 5 nejlepších erotických masáží, které v našem luxusním masážním salonu okusíte. Najděte tu pravou pro vás a zakuste to pravé vzrušení.

Předností našeho Excelent erotického salonu jsou nejen nádherné zkušené masérky nebo luxusně vybavené pokoje, ale také široká nabídka různorodých erotických masáží, které vás uvrhnou do víru rozkoše. Připravili jsme si pro vás také jedinečnou novinku, která je skutečným snem každého muže.

TOP 5 erotických masáží v Praze: Masáže, které nabízíme

NOVINKA: Unikátní Milking Table

Vzrušující masáž Milking Table je skutečně jedinečným zážitkem. Zajímavostí je fakt, že z celé republiky ji vyzkoušíte pouze v Praze a nově také v našem salonu.

Při masáži Milking Table se používá speciální lehátko s otvorem na přirození. Zvláštností této erotické masáže je mohutné uvolnění, které při ní zažijete. Nenechte si ujít příležitost na vlastní kůži zažít vzrušující masáž, kterou jste doteď znali jen z filmů pro dospělé.

Ptáte se, jak Milking Table probíhá? Začíná jako každá jiná erotická masáž z naší nabídky – příjemnou společnou sprchou s vaší masérkou, kde se na masáž připravíte a která vám pomůže s rychlejším uvolněním. Po přesunu na lehátko vás pak čeká relaxační masáž zad a celého těla, která je ale okořeněná něčím speciálním. Masérka po vás totiž klouže celým svým tělem a stupňuje tak vaše vzrušení na úplné maximum.

Po celotělové masáži se masérka přesune pod lehátko a věnuje se výhradně vašemu penisu a varlatům. Nemusíte se bát, že uvolněním masáž skončí. Masérka se vám bude plně věnovat po dohodnutou dobu a přivede vás k extázi. Tato žhavá masáž je skutečnou zatěžkávací zkouškou vašeho sebeovládání a výdrže.

Intim masáž: Klasika a maximální vzrušení

Žhavá intimní masáž je jednou z nejoblíbenějších erotických služeb z naší nabídky, a to zcela zaslouženě. Masérka nejen masíruje technikou tělo na tělo, ale navíc věnuje speciální pozornost vašim intimním partiím a erotogenním zónám. Masáž prokrvuje masírované části a zvyšuje a obnovuje jejich citlivost. Snadno se proto vzrušíte a šikovné ruce masérky vás přivedou k nezapomenutelnému uvolnění.

Co vás při intim masáži čeká? Nejprve si užijete uvolňující sprchu, kam vás doprovodí vaše masérka a která napomůže vašemu uvolnění. Poté vás masérka uvede do jednoho z našich stylových pokojů, kde bude vaše dobrodružství pokračovat. V relaxační atmosféře okořeněné erotikou se propadnete do nekonečné slasti. Masérka používá během masáže horké vonné oleje s afrodiziakálními účinky, které umocní vaše vzrušení, a namasíruje vás pomocí celého svého těla. Masáži penisu a varlat se pak věnuje až do konce, kdy zažijete úžasné uvolnění.

Nuru masáž: Ochutnejte exotiku

Toužíte vyzkoušet erotickou masáž s nádechem exotiky? Pak je nuru masáž skvělou volbou pro vás. Tato žhavá masáž má své kořeny v dalekém Japonsku a namísto vonných olejů při ní masérka používá tzv. nuru gel. Ten je vyroben z mořských řas nori, dokonale zvláčňuje vaši pokožku a nezanechává přitom mastný film. Gel také umožňuje masérce snadno klouzat celým svým tělem po tom vašem. Masážní technika tělo na tělo je totiž neodmyslitelnou součástí tradiční nuru masáže.

Zajímá vás, co vše nuru masáž zahrnuje? Před nuru masáží si dopřejete uvolňující sprchu ve společnosti masérky, pak přichází na řadu rozetření nuru gelu a následuje uvolňující masáž celého těla. Masérka vás namasíruje pomocí svého těla a intimní masáži se poté věnuje až do vašeho uvolnění. Vaše pokožka bude po působení gelu hedvábně hladká na dotek. Nuru masáž pomáhá odplavit nahromaděný stres a dodává novou chuť do života.

Královská Excelent masáž: Luxusní potěšení

Přejete si skutečně žhavou erotickou masáž? Pak je tu pro vás právě Královská Excelent. Spojení šikovných ruček našich krásných masérek, nahřátých afrodiziakálních vonných olejů a horkých lávových kamenů, to je pravé potěšení pro vaše tělo i duši. Prohřátí a prokrvení vašeho těla zvyšuje citlivost kůže a samozřejmě také váš prožitek.

Jak Královská Excelent masáž probíhá? Ani u tohoto druhu erotické masáže nebudete ochuzeni o společnou sprchu s masérkou a celotělovou masáž. Masérka zkušenými pohyby účinně rozmasíruje ztuhlá místa a napomůže jejich prokrvení. Následně přikládá lávové kameny, ty v prohřívání pokračují a zvyšují citlivost vašich smyslů. Poté následuje intimní masáž, kterou vás masérka přivede ke slastnému uvolnění.

Tantrická masáž: Úžasné spojení erotiky a duchovna

Pro všechny, kteří milují experimentování, nabízíme smyslnou tantra masáž. Tato starodávná masážní technika v sobě kombinuje sexuální i duchovní prvky a napomáhá uvolnit nahromaděnou intimní energii.

Co zažijete při tantrické masáži? Tantrickou masáž prožijete v intimně osvětlené místnosti a důvěrné atmosféře. Právě pocit tělesné blízkosti je pro tantrickou masáž velice důležitý. Masérka při masáži speciální technikou promasíruje celé vaše tělo, uvolní zablokovanou energii a naplní vás novou životní sílou. Použije také nejrůznější pomůcky, které povzbudí vaše citlivé smysly, například jemná peříčka či nahřáté vonné oleje s afrodiziakálními účinky.

Masérka se během tantrické masáže jemně dotýká celého vašeho těla včetně intimních partií, kterým věnuje zvláštní pozornost. A nebojte se, ani o společnou sprchu s masérkou před masáží nepřijdete. Nebojte se vyzkoušet tuto nebo jinou žhavou masáž.

Naše krásné masérky

Nabídka masérek se může v čase měnit. Pro aktuální výběr přejděte na stránku masérky.

Erotická masérka Natalka Praha   Erotická masérka Vanessa Praha   Erotická masérka Viky Praha   Erotická masérka Nela Praha   Erotická masérka Elis Praha   Erotická a tantra masérka Patricie   Erotická a tantra masérka Jenny   Erotická masérka Ewelin   Erotická masérka Linda Praha   Erotická masérka Karolina Praha   Erotická masérka Sandra Praha   Erotická masérka Tereza   Erotická masérka Charlotte   Erotická masérka Julie   Erotická masérka Veronika   Erotická masérka Dominika   Erotická masérka Sofie

excelentmasaze.cz
Bylo mi již 18 let
I am at least 18 years old
Vstoupit / Enter