Zdravotní účinky erotické masáže

20.5.2020

Slyšeli jste už o erotické masáži? Myslíte si, že se jedná o pouhé vzrušení anebo se za touto masáží skrývá jen sex za peníze? Nenechte se mýlit. Vybrat si můžete dokonce z několika druhů masáží, které vás naučí milovat své tělo, zvýší vám sebevědomí a pyšní se i dalšími zdravotními účinky.

Relaxační erotická masáž

Výhody erotických masáží

Při návštěvě masážního salónu a klasické masáže si možná na okamžik odpočinete, masér se snaží rozmasírovat svaly a podpořit správné držení vašeho těla. Domů však často odcházíte ještě víc zničení a unavení. U erotických masáží je to přesně naopak. Masérky se samozřejmě věnují fyzickému tělu, ale zároveň vytvořením smyslné atmosféry a erotickým nábojem, působí i na psychický stav. Proto domů odcházíte s úsměvem, odpočatí, s pocitem, že všechny pocity a problémy jsou řešitelné.

Proč vyzkoušet erotickou masáž?

  • pomáhá léčit neplodnost
  • řeší problémy s prostatou
  • pomáhá řešit předčasnou ejakulaci
  • zbavuje stresu a úzkostí
  • naučí prožít intenzivní orgasmus

Jak masáž probíhá

Nemusíte mít strach, že by vás někdo u erotické masáže soudil. Tyto masáže dokonce pomáhají k odbourání stydlivost a zvýšení vašeho sebevědomí. Vědomý dotek a smyslná péče masérky vám pomůže zregenerovat tělo, zklidnit mysl a krok za krokem dovést až k intenzivnímu vyvrcholení. Naučíte se milovat vlastní tělo, brát nahotu jako přirozenost a dokonce snížíte hodnoty stresových hormonů v těle. Dopřejte si žhavou masáž s happy-endem.

Erotická masáž

Jaký druh masáže

Vybrat si můžete erotickou masáž pro páry, ale také pro jednotlivce. Je na vás, zda chcete vnést znovu vášeň do vztahu nebo máte pocit, že si potřebujete tuto péči užít a vychutnat jen sami. Oblíbená je také tantrická masáž, která působí také na duchovní úrovni a zlepšuje psychický i fyzický stav najednou. Smyslnou technikou je pak nuru masáž, kdy se celému vašemu tělu věnuje masérka za pomocí speciálního nuru gelu, který rozmasíruje vlastním tělem. Jedinečnou novinkou je pak masáž Milking Table, kterou zažijete pouze v Praze.

Posílení imunitního systému

Velkou výhodou erotických masáží je také posílení imunitního systému. Vaše tělo si potřebuje odpočinout, potřebuje dotek a zaslouženou péči. Pravidelnost a intenzita masáží dokáže účinně bojovat proti civilizačním chorobám. Budete překvapeni, že se zbavíte nejen stresu, ale také nepříjemných myšlenek a starostí.

Bez bolesti s krásnou pokožkou

Erotické masáže se hodí pro lidi se sedavým zaměstnáním. Je potřeba rozmasírovat ztuhlé svaly, zlepšit držení těla a zároveň také hydratovat pokožku. Právě to dokáže nuru gel, případně vonné oleje a další masážní gely. Masáž navíc odplavuje z těla toxiny a vaše kůže vypadá svěží a je příjemně hladká a jemná.

excelentmasaze.cz
Bylo mi již 18 let
I am at least 18 years old
Vstoupit / Enter