Masáže s happy endem Praha

15.9.2022

Výraz masáž s happy endem možná neznáte, ale typ masáže, pro který se používá, jistě znát budete. Masáž s happy endem je označení pro erotickou masáž, jejíž běžnou součástí je orgasmus, a kterou vám rády dopřejí i naše krásné masérky.

Masérka se při masáži s happy endem nejprve věnuje celému tělu a postupně se začíná přednostně zaměřovat na erotogenní zóny. Masáž prožijete v příjemném prostředí a erotické atmosféře, která postupně více a více umocňuje vaše vzrušení. Masérka je při masáži zcela nahá, ale ráda se pro vás oblékne do svůdného spodního prádla.

Masáže s happy endem Praha

Jak probíhá masáž s happy endem

Před samotnou masáží si dopřejete příjemnou sprchu ve společnosti některé z našich krásných masérek. Poté se přesunete k masážnímu lehátku a začíná uvolňující masáž celého těla, při které masérka používá afrodiziakální vonné oleje dle vašeho výběru.

Masérka se nejprve bude věnovat vašim zádům, ale v průběhu masáže budete požádáni, abyste se otočili. Následuje příjemná masáž krku, stehen, hrudníku a dalších částí těla, která pomalu přechází v masáž vašich erotogenních zón.

Příjemné erotické napětí postupně vzrůstá a masérka se přesune k masáži vašich intimních partií, která končí bouřlivým vyvrcholením. Masáž je ohraničena pouze dohodnutým časovým úsekem, orgasmů tak můžete prožít hned několik (předčasné vyvrcholení neznamená konec masáže).

Masáž s happy endem Praha

Zdravotní účinky masáže s happy endem

Masáž s happy endem je nejen příjemnou a uvolňující záležitostí, ale přináší celou řadu zdravotních benefitů pro organismus mužů i žen:

  • stimuluje krevní oběh a zlepšuje erekci
  • zvyšuje chuť na sex
  • posiluje imunitu
  • zmírňuje bolesti, migrény a svalové napětí
  • zlepšuje pružnost těla
  • odbourává stres a únavu
  • podporuje kvalitní spánek
  • navozuje psychickou pohodu

Vybrat si můžete z mnoha druhů smyslných masáží. Dopřejte si odpočinek, příjemné vzrušení a nechte se hýčkat šikovnýma rukama našich masérek. Vyzkoušejte kromě klasické erotické masáže také Královskou Excelent masáž, intimní masáž, tantrickou masáž, Milking Table masáž nebo japonskou nuru masáž.

Nabízíme také masáže pro páry nebo masáže pro ženy a řadu doplňkových služeb. K erotické masáži doporučujeme doobjednat například lap dance, masáž prostaty, masáž hráze, footfetish, masáž lingamu či masáž joni. Pro maximální potěšení vyzkoušejte čtyřruční masáž se dvěma masérkami.

Masáží s happy endem vás rády potěší tyto nádherné masérky

Erotická masérka Natalka Praha   Erotická masérka Laura Praha   Erotická masérka Melissa   Erotická masérka Vanessa Praha   Erotická masérka Viky Praha   Erotická masérka Nela Praha   Erotická masérka Emily Praha   Erotická masérka Elis Praha   Erotická a tantra masérka Patricie   Erotická a tantra masérka Jenny   Erotická masérka Isabel   Erotická masérka Ewelin   Erotická masérka Diana Praha   Erotická masérka Katrin   Erotická masérka Merry Praha  Erotická masérka Mia Praha   Erotická masérka Lea Praha   Erotická masérka Linda Praha   Erotická masérka Karolina Praha   Erotická masérka Sandra Praha  

Kam na nejlepší masáž s happy endem v Praze

Excelent Masáže Praha Vyšehrad

Marie Cibulkové 14
140 00 Praha 4

Rezervace:
Telefon: +420 731 884 923
E-mail: info@excelentmasaze.cz
Přijímáme pouze hotovost.

Doporučujeme rezervovat předem.

Otevírací doba:

Pondělí - Neděle   10:00 - 22:00

Náš salon Excelent masáže Praha se nachází na ulici Marie Cibulkové na Praze 4 přibližně pět minut chůze od stanic metra C – Vyšehrad nebo Pražského povstání. Pohodlně se k nám dostanete i ze zastávky autobusu č. 134 Klikovka, která je vzdálená cca 5 minut chůze.

Přijedete-li k nám autem, zaparkovat můžete přímo v ulici Marie Cibulkové za poplatek 30 Kč/hod. (platba v parkovacím automatu). Své vozidlo můžete také zanechat v ulicích Mikuláše z Husi nebo Na Topolce, kde jsou modré zóny. Zde můžete parkovat pouze po dobu 3 hodin a zaplatíte přes mobilní aplikaci (nejsou zde umístěny parkovací automaty).

excelentmasaze.cz
Bylo mi již 18 let
I am at least 18 years old
Vstoupit / Enter