Erotické Excelent masáže: Jak s námi byli klienti spokojeni

5.5.2023

Odhodlali jste se vyzkoušet erotickou masáž na vlastní kůži, a právě vybíráte ten nejlepší salon pro vás, aby byl zážitek dokonalý? Přečtěte si, jak byli klienti s našimi smyslnými masážemi spokojeni a co vzkázali našim krásným masérkám.

Vybrali jsme pro vás několik recenzí, které nám zanechali naši klienti. Najdete mezi nimi také konkrétní doporučení na krásné erotické masérky a možná si mezi nimi vyberete tu, se kterou u nás prožijete peprné chvilky.

Chystáte se na erotickou masáž poprvé a trápí vás nervozita? Můžeme vás ujistit, že se skutečně není čeho bát – diskrétnost je pro nás na prvním místě a naše nádherné masérky si zamilujete. Přečtěte si článek První návštěva erotické masáže, kde najdete veškeré informace o tom, co vás u nás čeká.

Erotické Excelent masáže: Jak byli naši klienti spokojeni

Jak si naši klienti užili smyslné masáže

Naši klienti si zamilovali nejen kouzlo erotických masáží, ale také šikovné ruce našich nádherných masérek. Zde jsou recenze některých z nich, kteří náš Excelent salon navštívili.

Jindra

Masáž od slečny Sandry byla naprosto výborná! Všem doporučuji! Zajděte si k ní, budete spokojeni.

Daniel

V tomto podniku jsem byl 2x a obě návštěvy musím hodnotit na výbornou.

+ čistota
+ ochota masérek
+ skvělá cena za tento zážitek
+ opravdu krásné masérky

Děkuji za krásný zážitky, určitě budu návštěvy opakovat.

Ondra

Nezbývá mi nic jiného než moc poděkovat za úchvatnou masáž od slečny Viky. Musím potvrdit, že je to strašně milá a hezká holka! Byl jsem velmi spokojený a příští týden jdu znova.

Jana

Dostali jsme to s přítelem jako dárek, zprvu jsme se trochu zalekli, ale bylo velmi zajímavé zpestření našeho vztahu a moc jsme si to užili. Byli jsme na erotické masáži pro páry.

Milan

Rád bych tímto poděkoval za úžasnou masáž od slečny Nely! Všem doporučuji!

Luboš

Včera jsem byl po dlouhé dobé na masáži u Laury. Musím říci, že jsem u ní byl již několikrát a vždy jsem byl velmi spokojen, ale co mě potěšilo včera ještě více bylo to, že jsem cítil, jak se v oblasti masáže posunula ještě dále. Její schopnost pracovat jak na fyzické, tak energetické úrovni se značně prohloubila a celkový zážitek bych se nebál nazvat transcendentním. Mockrát za tuto zkušenost děkuji.

Helena

Dobrý večer, byla jsem u Vás na skvělé masáži se slečnou Adrianou! Byla úžasná a skvělá.

Erik

Prostředí na jedničku a všem doporučuji slečnu Viky. Nejen, že je úžasná, ale taky velmi milá! Děkuji a přijdu znova.

Václav

Masáž byla naprosto perfektní, úžasná a super. Tak dobře jsem se již dlouho necítil. Už vím, proč „excelent“. Protože to tak je. Už teď se těším na další.

Adam

Už delší dobu jsem chtěl vyzkoušet erotické služby a konečně jsem se k tomu odhodlal. Prostředí bylo čisté a vypadalo nádherně, ujala se mě slečna Nela, která byla příjemná a vstřícná, velice rychle jsem se ze stresu z první návštěvy odreagoval.

Masáž byla nesmírně příjemná a vzrušující, skutečně nezapomenutelný zážitek, za který má slečna Nela mé velké díky. Doporučuji vyzkoušet, určitě se ještě někdy vrátím.

Jaromír

Kolegové, kteří mi dali voucher, na mě vidí nadšení.

Po několika letech táhnoucí se manželské krize, rozvodu, prodeje domu, a zatím neúspěšného hledání nové životní lásky... mi masáž dala skutečně energii, radost a sebevědomí. Skutečně úžasné.

Nepochybuji vůbec o dalších slečnách, ale osobně si cením toho, že jsem se Lauře otevřel, povídali jsme si, a moc si cením, jaká byla, jak se chovala, jak dokázala odbourat můj stud a zábrany. Proto se rád zas vrátím.

Dan

Chystáte-li se do Excelentu poprvé, odhoďte všechny obavy či pochybnosti, je to podnik na úrovni, který vám nabídne velmi příjemné chvíle v péči krásných dívek v příjemném a bezpečném prostředí se vší diskrétností. Můj velký dík patří Adrianě, která svou masáž povýšila na umění, cítil jsem se báječně, bylo to krásné, děkuji.

Ladislav

Ahoj, chci jen říct, abyste se nebáli přijít, tak jako já. Holky jsou tu moc fajn a mají nejen kouzelný vzhled, ale i kouzelné ruce. Musím říct, že jsem se obával, co to bude za podnik, ale je přesně tím, co se tu píše. A tak prosím neočekávejte víc a přijďte si za relaxovat s čistými úmysly. Holky jsou tu milý a dají vám ten správný čistý relax. Já se určitě budu moc rád vracet a těšit se na příjemný prožité. A když se budete chtít vracet, zkuste potěšit i vy třeba malou květinou. Holky si to určitě zaslouží a jistě je tím potěšíte. Ale to už nechám na každém z vás. Děkuji a příště se budu těšit na shledanou.

Jan

Zdravím. Už jsem byl v salónu Excelent masáží 4krát... Pokaždé to byl nezapomenutelný zážitek... Už se nemohu dočkat další návštěvy. Slečny jsou příjemné, krásné, čisté a sexy... Všem vřele doporučuji…

Eva

Velmi děkuji slečnám za luxusní a smyslnou péči o mého manžela. Užil si to, přijel nadšený z atmosféry, která při masáži byla.

Pavel

Vše bylo v pořádku. Masáž byla skvělá a musím říci, že reklama nelhala. Salon máte pěkný a čistý.

Petr

Dobrý večer, masáž byla excelentní stejně tak jako masérka, bohužel neznám jméno. Ještě jí jednou dík za skvělý relax a podniku velká chvála za opravdu prvotřídní prostředí. Vážně zajímavá má první zkušenost s „excelentní" masáží“. Děkuji za možnost vyjádřit názor. Petr

Ivo

Masáž v luxusním prostředí jsem si užil na výbornou. Slečna byla milá, přítulná a měla nádherná prsa a zadeček. Byl jsem maximálně spokojený.

Antonín

Tantrická masáž byla úžasná, Excelent masáže můžu jen doporučit.

Honza

Opravdu jsem si odpočinul a vše bylo na jedničku.

Richard

Do salonu Excelent chodím pravidelně. Mají rozhodně ty nejšikovnější masérky, které jsem kdy zažil.

Jan

Byl jsem v podniku sám a po skvělé zkušenosti jsem přivedl i partnerku! Oba jsme si to užili a určitě Vás doporučíme dál. Děkujeme.

Lukáš

V salonu mě příjemně překvapilo čisté prostředí a vůně. Všem vřele doporučuji.

Zuzana

Velká spokojenost! Útulné, čisté zázemí, úžasné, milé a zkušené masérky. Užili jsme si s partnerem nádherný, nevšední prožitek. Moc děkujeme!

Jiří

Mají tam opravdu pěkné pokoje, všude čisto a voňavo. Holky jsou úžasné, vědí, jak připravit pro zákazníka to nejlepší vzrušení a potěšení.

Vyzkoušejte jednu z našich erotických masáží

Okuste skutečnou rozkoš a rezervujte si jednu ze žhavých Excelent masáží:

Naše krásné masérky

Nabídka masérek se může v čase měnit. Pro aktuální výběr přejděte na stránku masérky.

Erotická masérka Natalka Praha   Erotická masérka Vanessa Praha   Erotická masérka Viky Praha   Erotická masérka Nela Praha   Erotická masérka Elis Praha   Erotická a tantra masérka Patricie   Erotická a tantra masérka Jenny   Erotická masérka Ewelin   Erotická masérka Linda Praha   Erotická masérka Karolina Praha   Erotická masérka Sandra Praha   Erotická masérka Tereza   Erotická masérka Charlotte   Erotická masérka Julie   Erotická masérka Dominika   Erotická masérka Sofie

excelentmasaze.cz
Bylo mi již 18 let
I am at least 18 years old
Vstoupit / Enter