První návštěva erotické masáže

31.3.2023

Toužíte si vyzkoušet vzrušující erotickou masáž, ale brzdí vás stud, obavy o diskrétnost či strach z neznámého? Veřte, že se není čeho bát! Přečtěte si náš článek a zjistěte, jak návštěva v našem masážním salonu probíhá a na co se můžete těšit.

Erotické masáže jsou pro mnoho lidí stále tabu, jiní je naopak touží vyzkoušet, ale stále váhají. Strach z neznámého je přirozený, nicméně bychom vás rádi ujistili, že je v tomto případě naprosto zbytečný. V našem masážním salonu vám zaručíme maximální soukromí, diskrétnost a příjemné prostředí, ve kterém se dokonale uvolníte a zapomenete na prvotní nervozitu.

První návštěva erotické masáže

Je všeobecně známo, že masáže jsou nejen příjemné a uvolňující, ale přináší také zdravotní benefity – napomáhají odstraňovat stres, zlepšují regeneraci těla a ty erotické navíc podporují vaše libido.

Objednání na erotickou masáž

Objednání termínu na erotickou masáž provedete během pár minut online přes náš rezervační systém. Vyberete si vámi preferovanou masáž a také masérku, která vás touto smyslnou masáží potěší. Termín vám poté potvrdíme e-mailem a dál už se stačí jen těšit na nový žhavý zážitek.

Váháte, která masáž je pro vás tou nejvhodnější? Nahlédněte do našich erotických služeb a přečtěte si, čím je každá z masáží specifická. Jsme si však jistí, že všechny z nich se stanou nezapomenutelným zážitkem. Seznamte se také s našimi krásnými masérkami a vyberte si z nich tu, se kterou strávíte příjemné a vzrušující chvíle v jednom z našich luxusních pokojů.

Jak erotická masáž probíhá

Po příchodu do našeho pražského masážního salonu se vás ujme vámi vybraná masérka a doprovodí vás do sprchy. Při společné sprše se příjemně uvolníte a připravíte se na masáž. Poté vás masérka uvede do jednoho z našich krásných pokojů, kde začne nejprve s uvolňující masáží celého těla.

Masérky jsou obvykle během masáže zcela nahé, ale na vaše přání se obléknou do svůdného prádla, průsvitné košilky nebo punčoch. Aby byl váš prožitek naprosto dokonalý, masérka k masáži používá nahřáté vonné oleje s afrodiziakálními účinky dle vašeho výběru. Ty napomáhají uvolnění vašeho těla i mysli a stimulují vaše vzrušení.

V případě Královské Excelent, tantrické či Excelent Spa masáže používá masérka také pomůcky jako tantrická peříčka či lávové kameny, které povzbuzují citlivost vašich smyslů.

Po masáži celého těla se masérka zaměří na vaše erotogenní zóny a intimní partie. Jejich drážděním vystupňuje vaše vzrušení až do nebeských výšin a přivede vás k dokonalému uvolnění. Masáž je omezena pouze časem.

Naše erotické masáže

V noblesních prostorách našeho masážního salonu si vyberete ze široké palety vzrušujících masáží. Udělejte si radost žhavou masáží.

Špetka rozkoše navíc

Kromě standardně nabízených intimních masáží si u nás za příplatek užijete i některé z oblíbených doplňkových služeb, které maximalizují vaši rozkoš.

Doporučujeme vám například jedinečný footjob, kdy masérka dráždí váš penis pomocí chodidel, vzrušující tanec na klíně zvaný Lap Dance, který si užijete jako smyslnou předehru před samotnou erotickou masáží nebo také masáž hráze či prostaty.

Z doplňkových tantrických masáží si u nás muži užijí žhavou masáž lingamu, pro ženy je pak určena masáž joni. Názvy těchto dvou masáží pochází ze sanskrtu a označují mužské a ženské pohlaví. Během masáže tak masérka používá starodávných tantrických technik, aby dovedla vaše tělo i mysl k relaxaci, přičemž se zaměřuje výhradně na intimní partie. Tím rozproudí energii nahromaděnou v okolí vašich pohlavních orgánů, rozvede ji do celého těla a vy zažijete příval vitality.

Závěrem slastné masáže

Po skončení erotické masáže vás masérka opět doprovodí do sprchy, kde ze sebe smyjete zbytky masážního oleje. Náš salon poté opustíte v naprosté duševní i tělesné pohodě a my se budeme těšit na vaši další návštěvu. Pokud jste byli s masáží spokojeni, požádáme vás o recenzi na náš profil na Google nebo o pár slov, která umístíme přímo na naše stránky.

Naše krásné masérky

Nabídka masérek se může v čase měnit. Pro aktuální výběr přejděte na stránku masérky.

Erotická masérka Natalka Praha   Erotická masérka Vanessa Praha   Erotická masérka Viky Praha   Erotická masérka Nela Praha   Erotická masérka Elis Praha   Erotická a tantra masérka Patricie   Erotická a tantra masérka Jenny   Erotická masérka Ewelin   Erotická masérka Linda Praha   Erotická masérka Karolina Praha   Erotická masérka Sandra Praha   Erotická masérka Tereza   Erotická masérka Charlotte   Erotická masérka Julie   Erotická masérka Dominika   Erotická masérka Sofie

excelentmasaze.cz
Bylo mi již 18 let
I am at least 18 years old
Vstoupit / Enter