Lesbická masáž: Užijte si žhavou show!

5.1.2023

Dráždivá erotická masáž rovnou od dvou masérek najednou, které se navíc laskají navzájem? To je sen každého muže! Samozřejmě jsou ale vítány i ženy. Přečtěte si, co vše můžete od takové smyslné masáže očekávat a jak vás masérky umí potěšit.

Lesbická masáž v sobě kombinuje žhavou erotickou masáž čtyř rukouvzrušující lesbickou show. Roztajete pod elektrizujícími doteky obou masérek, které se vám věnují současně, a přitom se kocháte pohledem na jejich vzájemné hrátky a dráždění.

  • Dvojnásob doteků,
  • maximální potěšení,
  • vzrušující podívaná.

Toužíte-li po opravdu nezapomenutelném zážitku, výběrem žhavé masáže se dvěma masérkami rozhodně neuděláte chybu.

Lesbická masáž: Užijte si žhavou show!

Průběh lesbické masáže

Přes samotnou masáží vás čeká společná sprcha s oběma masérkami. Už zde ucítíte stoupající erotické napětí. Příjemná sprcha vám pomůže se lépe uvolnit a přepnout do módu relaxace. Poté vás masérky doprovodí do jednoho z luxusních pokojů, kde se začne odehrávat vaše krásné smyslné dobrodružství.

Masérky nejprve namasírují celé vaše tělo pomocí rozehřátého olejíčku s afrodiziakálními účinky, aby vás dokonale uvolnily a navnadily na to, co si pro vás připravily dál. Masírují vás obě současně a vy si tak užíváte ohromnou nálož žhavých doteků.

Zatímco masérky věnují samozřejmě hlavní pozornost vám, předvedou vám i odzbrojující lesbickou show. Vaše vzrušení narůstá, zatímco sledujete, jak se laskají, hrají si a navzájem se eroticky dráždí.

Nakonec se masérky zaměřují na vaše intimní partie. Vzrušující masáž penisu a varlat vás přivede do sedmého nebe a zažijete dosud nepoznané uvolnění. Je-li na vás tolik smyslných doteků příliš, nemějte obavy. Masérky se vám věnují až do konce dohodnuté doby.

Standardně jsou obě masérky během lesbické masáže nahé, ale dáváte-li přednost smyslnému spodnímu prádlu, průsvitné košilce či krajkovým punčochám, rády je pro vaše potěšení obléknou.

Zdravotní účinky lesbické masáže

Lesbická masáž kromě dokonalého tělesného i duševního potěšení velmi pozitivně ovlivňuje vaši psychiku i fyzické zdraví. Tato vzrušující masáž přináší následující výhody:

  • skvěle uvolňuje svalové napětí, ztuhlost a stres,
  • posiluje imunitní systém a pomáhá vám bojovat proti civilizačním chorobám,
  • dodává vám novou energii a vitalitu,
  • napomáhá rozproudit krevní oběh,
  • zlepšuje náladu,
  • navozuje psychickou pohodu a mírní stres či úzkost,
  • odbourává stud a zvyšuje sebevědomí,
  • rozšiřuje vaše obzory v intimní oblasti, což se pozitivně projeví ve vašem vztahu s partnerem.

Jaké masáže si užijete u nás

Vyberte si ze široké nabídky erotických masáží, při kterých se o vás postarají nádherné masérky v příjemných prostorách našeho masážního salonu v centru Prahy. Udělejte si radost žhavou masáží.

Naše krásné masérky

Nabídka masérek se může v čase měnit. Pro aktuální výběr přejděte na stránku masérky.

Erotická masérka Natalka Praha   Erotická masérka Vanessa Praha   Erotická masérka Viky Praha   Erotická masérka Nela Praha   Erotická masérka Elis Praha   Erotická a tantra masérka Patricie   Erotická a tantra masérka Jenny   Erotická masérka Ewelin   Erotická masérka Linda Praha   Erotická masérka Karolina Praha   Erotická masérka Sandra Praha   Erotická masérka Tereza   Erotická masérka Charlotte   Erotická masérka Julie   Erotická masérka Veronika   Erotická masérka Dominika   Erotická masérka Sofie

excelentmasaze.cz
Bylo mi již 18 let
I am at least 18 years old
Vstoupit / Enter