Vše o masáži lingamu

16.10.2023

Masáž lingamu, známá také jako masáž penisu, je starodávná tantrická technika, která se zaměřuje na uctívání mužského sexuálního orgánu a jeho okolí. Tato masáž má hluboké kořeny v dávných tantrických tradicích a poskytuje muži hluboký a intenzivní zážitek.

Masáž lingamu je ale víc než jen příjemný fyzický prožitek. Slovo „lingam“ v sanskrtu znamená „symbol“ a v kontextu této masáže odkazuje na penis jako symbol mužské kreativní energie. Během této tantrické masáže vás čeká hluboká meditace a rituál, který v jednom intenzivním zážitku propojuje tělo, mysl a ducha.

Principy masáže lingamu

Masáž lingamu je považována za jednu z nejintenzivnějších a nejprospěšnějších forem masáže, která smyslně pracuje s mužskou sexuální energií a má pozitivní vliv na sexuální zdraví a výkon muže. Je založena na principu tantrického učení, které vnímá sexualitu jako svatou a klíčovou součást lidské existence. Má za cíl probudit kundalini energii, což je životní síla, která leží uspaná v kořeni páteře. Když je tato energie probuzena a vedena skrze tělo, může přinést hluboké léčení a duchovní probuzení.

Masáž lingamu Praha

Opakovaná cesta těsně na vrchol a zase zpět

Tantrická masáž penisu vás přenese do prostoru, kde se na nic nespěchá. Vyškolená masérka bude vám a vašemu božskému nástroji věnovat 100% pozornost a obdiv. Cílem masáže lingamu není mít „rychle hotovo“, ale naopak finále co nejvíce oddalovat a tím rozlévat slastnou sexuální energii po celém těle. Opravdu mnohokrát budete přivedeni těsně k vrcholu, ale konec jen tak rychle nečekejte. Prodlužování masáže zvyšuje intenzitu zážitku, a tak zažijete několik vln vzrušení a uvolnění.

Prodlužování masáže lingamu může pomoci klientovi odstranit tato očekávání a plně se ponořit do celého prožitku.

Jak masáž lingamu probíhá

Před samotnou masáží proběhne krátká konzultace, kdy masérka zjišťuje potřeby klienta a vysvětluje své hranice během masáže. Následuje příjemná sprcha, kterou může klient strávit s masérkou. Masáž lingamu začíná relaxační masáží celého těla, aby se klient mohl uvolnit a připravit na hlubší zážitek. Masérka poté postupně přechází k masáži lingamu s použitím různých technik a hmatů. Důraz je kladen na vytváření důvěrného a bezpečného prostředí, kde může muž plně relaxovat a otevřít se zážitku.

Během samotné masáže se střídají fáze relaxace s fázemi vzrušení. Cílem masáže je hluboké uvolnění a vzrušení. Během masáže může dojít k probuzení kundalini energie, což může vést k různým fyzickým a emocionálním reakcím. Masérka provádí jemné krouživé pohyby a speciální tlaky na penis a jeho okolí, podle domluvy s klientem může stimulovat také další erotogenní zóny, jako jsou varlata nebo oblast hráze. Důraz je kladen na prožitek, nikoli na konečný výsledek. Po masáži lingamu klient odchází s pocitem hlubokého uvolnění, novou životní energií a silnějším propojením s vlastním tělem a sexualitou.

Jaké má masáž lingamu zdravotní benefity?

Dnešní doba je bohužel uspěchaná a silně orientovaná na výkon. Masáž lingamu je pravým opakem a díky tomu přináší muži víc než jen rychlé uspokojení. Intimní tantrická masáž má dokonce více zdravotních benefitů, než jste možná čekali.

Fyzická a hluboká relaxace: Stejně jako jiné formy masáže, masáž lingamu může pomoci uvolnit svalové napětí, zlepšit krevní oběh a podpořit celkovou relaxaci těla. Dlouhá masáž navíc poskytuje dostatečný čas na dosažení hlubokého stavu relaxace a skutečné ponoření se do zážitku.

Emoční léčení: Masáž lingamu může pomoci mužům léčit se z emocionálních traumat, zejména těch spojených se sexualitou. Může také pomoci odstranit sexuální blokády a inhibice.

Zvýšení sebevědomí: Tato masáž nabízí mužům příležitost prozkoumat a pochopit své tělo na hlubší úrovni, což může vést k lepšímu sebepoznání a sebeúctě.

Zlepšení sexuálního zdraví: Masáž lingamu může zlepšit erektilní funkci, zvýšit citlivost a pomoci v boji proti předčasné ejakulaci.

Snížení stresu a úzkosti: Intimní masáž penisu může pomoci snížit hladinu stresu a úzkosti tím, že poskytuje hluboký stav relaxace a klidu.

Duchovní propojení: V tantrických tradicích je sexualita považována za svatou. Masáž lingamu může být duchovním zážitkem, který spojuje tělo, mysl a ducha.

Stejně jako u jiných terapeutických technik může mít opakovaná masáž kumulativní účinky na tělo a mysl. S každou další masáží tedy může klient dosáhnout hlubšího uvolnění, léčby a regenerace. Při opakované návštěvě se klient může cítit pohodlněji a více důvěřovat masérce, což také povede k ještě hlubšímu a intenzivnějšímu zážitku.

Další benefity tantrické masáže penisu

Tantrické techniky, včetně masáže lingamu, se zaměřují na postupné budování a cirkulaci sexuální energie. Rychlá masáž může tuto energii rychle vyvolat, ale pro její hluboké prožití a cirkulaci je potřeba více času. Dlouhá intimní masáž dává klientovi příležitost prozkoumat různé aspekty své sexuality, objevit nové pocity a prožitky a stát se více vědomým svého těla. Prodlužování masáže lingamu může pomoci klientovi odstranit tato očekávání a plně se ponořit do zážitku. Intimní masáž navíc stimuluje produkci endorfinů, což jsou přirozené „hormony štěstí“, a pomáhá regulovat další hormony v těle. A na závěr, pro mnoho lidí je masáž lingamu intenzivním duchovním zážitkem, který může podpořit osobní růst a osvícení.

Masáž lingamu Praha

Zažijte hlubokou relaxaci a probuďte svou vnitřní energii při smyslné masáži lingamu. Přijďte k nám do salonu Excelent masáže a objevte tajemství intimní masáže z rukou našich profesionálních a krásných masérek. Nechte se unášet vlnami tantrické energie.

Stimulující masáž penisu může přinést mnoho prospěšných účinků. Kromě fyzického potěšení může pomoci zlepšit sexuální prožitky a erektilní funkci, zvýšit libido a citlivost, odstranit bloky v oblasti pánve, snížit stres a uvolnit napětí. Emocionálně může masáž klientům pomoci napojit se na jejich vnitřní mužskou energií a léčit stará traumata nebo blokády spojené se sexualitou. Pro mnoho mužů je tato masáž také příležitostí prozkoumat své tělo a sexuální potenciál. Masáž lingamu může také pomoci bojovat proti stresu a nabídnout únik od každodenní reality. Mnoho mužů popisuje zážitek z masáže lingamu jako hluboce transformační a osvobozující. Vydejte se na vzrušující cestu, na které do hloubky prozkoumáte svou sexualitu, objevíte nové dimenze potěšení a dosáhnete hlubokého vnitřního klidu.

excelentmasaze.cz
Bylo mi již 18 let
I am at least 18 years old
Vstoupit / Enter