Excelent masáže: erotické masáže v Praze

14.9.2022

Vyzkoušejte smyslnou erotickou masáž v Praze a zapomeňte na všechny starosti všedních dní. Naše krásné masérky pro vás mají připravené různé druhy vzrušujících masáží. Užijete si dokonalou tantrickou masáž, nuru masáž, Královskou Excelent masáž s lávovými kameny, čtyřruční masáž, Milking Table a další. Velmi oblíbená je také masáž pro páry či masáž pro ženy, které chtějí načerpat novou energii.

Nabízíme jak masáže celého těla, tak masáže zaměřené na intimní partie, při kterých zažijete nepoznané vzrušení. Muži se mohou těšit na masáž lingamu nebo prostaty, speciálně pro ženy je pak určena elektrizující joni masáž.

Excelent masáže: erotické masáže Praha

Před masáží si s masérkou dopřejete příjemnou společnou sprchu, která vás naladí na tu správnou vlnu. Čeká vás nejen žhavý intimní prožitek, ale všechny erotické masáže jsou také prospěšné pro zdraví. Erotická masáž povzbudí vaše libido, odbourá stres i únavu a skvěle stimuluje krevní oběh. Pro intenzivnější prožitek doporučujeme vyzkoušet masáž se dvěma masérkami a znásobit tak vaše potěšení.

Excelent masáže jsou tou správnou volbou, ať už toužíte po odpočinku, nových zážitcích nebo chcete vnést do vašeho partnerského života čerstvou inspiraci. Vychutnejte si dokonalé uvolnění a objevte zcela nový pohled na intimitu.

Jak zažít tu nejlepší erotickou masáž v Praze

Náš salon Excelent masáže Praha se nachází na ulici Marie Cibulkové na Praze 4 přibližně pět minut chůze od stanic metra C – Vyšehrad nebo Pražského povstání. Pohodlně se k nám dostanete i ze zastávky autobusu č. 134 Klikovka, která je vzdálená cca 5 minut chůze.

Přijedete-li k nám autem, zaparkovat můžete přímo v ulici Marie Cibulkové za poplatek 30 Kč/hod. (platba v parkovacím automatu). Své vozidlo můžete také zanechat v ulicích Mikuláše z Husi nebo Na Topolce, kde jsou modré zóny. Zde můžete parkovat pouze po dobu 3 hodin a zaplatíte přes mobilní aplikaci (nejsou zde umístěny parkovací automaty).

Přejděte na naše kontaktní údaje a rezervujte si svou erotickou masáž již dnes.

excelentmasaze.cz
Bylo mi již 18 let
I am at least 18 years old
Vstoupit / Enter