Nejlepší erotické masáže v Praze: dokonalý relax a maximální vzrušení

1.12.2022

Hledáte odreagování od starostí všedních dní? Toužíte si odlehčit mysl a dopřát péči svému tělu? Vyzkoušejte smyslné erotické masáže v centru Prahy. Postarají se o vás naše krásné dívky, které nabízí rozmanité druhy erotických služeb. Čtěte dál a dozvíte se, z jakých masáží si u nás vyberete.

Erotická masáž krok za krokem: Co vás čeká?

Nabízíme rozmanitou škálu erotických masáží, ale jejich průběh bývá vždy podobný. Na co se tedy připravit?

  1. Před každou masáží si dopřejete sprchu v doprovodu naší krásné masérky nebo masérek. Sprcha napomáhá uvolnění a naladíte se během ní s masérkou na stejnou vlnu. Poté už vás dívka uvede do některého z našich luxusně zařízených pokojů.
  2. Masérka vždy začíná příjemnou masáží celého těla, aby vás přivedla do stavu dokonalého uvolnění. Při masáži používá prsty, předloktí i lokty a je zcela nahá. Budete-li si ale přát, oblékne se pro vás do svůdného spodního prádla, košilky nebo punčošek.
  3. Při masáži využívá masérka vonné oleje dle vašeho výběru. Oleje mají afrodiziakální účinky, které v kombinaci s relaxační hudbou navozují dokonalou intimní atmosféru.
  4. Po masáži celého těla se masérka přesouvá k vašim tříslům, vnitřní straně stehen a intimním partiím. Zaměřuje se i přímo na masáž penisu, proto je dokonalé uvolnění běžnou součástí erotické masáže.

Erotické masáže Praha

NOVINKA: Milking Table

Vyzkoušejte naši novinku a užijte si smyslnou masáž na lehátku s otvorem pro přirození, tzv. Milking Table. Nechte se hýčkat krásnou masérkou nebo masérkami, uvolněte se a zbavte se stresu.

Jsme jedním z mála masážních salonů v Praze, které masáž Milking Table nabízí. Jedná se o naprostou raritu, kterou zažijete pouze v hlavním městě, nikde jinde v republice na ni totiž zřejmě nenarazíte. Nebojte se vyzkoušet sexy masáže v Praze.

Klasická erotická masáž

Už po staletí byly erotické masáže používány pro povzbudivé účely a svůj blahodárný vliv na tělo i mysl. Klasická erotická masáž je přímo ideálním startem pro všechny, kteří na erotické masáži dosud nebyli a neví, co od ní očekávat.

V rámci běžné masáže se masér zaměřuje pouze na uvolnění ztuhlých svalů a regeneraci těla. Erotická masérka však při smyslné masáži pamatuje také na erotogenní zóny. Snadno se tak během masáže vzrušíte.

Klasická erotická masáž se stane ukazatelem toho, jaké jsou vaše další tužby. Chcete vyzkoušet tantru coby kombinaci erotiky a duchovna, nebo vás láká spíše jedinečná masáž Milking Table? Pokračujte ve čtení a jsme si jisti, že najdete tu pravou masáž pro vás.

Královská Excelent masáž

Na rozdíl od klasické erotické masáže se masérka při Královské Excelent masáži speciálně věnuje přípravě těla, aby dosáhla perfektního uvolnění svalů i mysli. Pozvolna prohřívá a prokrvuje masírované části a neustále zvyšuje jejich citlivost. Následně přikládá lávové kameny, které v prohřívání pokračují a probouzí citlivost jednotlivých buněk vaší kůže na samotné maximum.

Následně masérka pokračuje intimní masáží, při které díky navozené citlivosti zažijete okamžiky až neskutečné slasti. Masáží erotogenních zón masérka napomáhá uvolnění nahromaděné sexuální energie a následkem je mohutné uvolnění.

Chcete-li se nechat hýčkat dvojnásob, dokonale se zrelaxovat a zažít maximální vzrušení, doporučujeme vám tuto žhavou masáž ve variantě se dvěma masérkami.

Intimní masáž

Pokud jste už vyzkoušeli klasickou erotickou masáž a chcete přeskočit část, kdy se masérka věnuje celotělové masáži, pak je intim masáž tou pravou volbou pro vás.

Na rozdíl od klasické erotické masáže věnuje masérka během intimní masáže zvýšenou pozornost vašim pohlavním orgánům a erotogenním zónám po celou dobu masáže. Masáž intimních partií prokrvuje masírované části a zvyšuje jejich citlivost na maximum. Snadno se proto vzrušíte a šikovné ruce masérky vás přivedou k nezapomenutelnému uvolnění.

Čtyřruční masáž

Jedinečná čtyřruční masáž je luxusní erotická masáž, která uvolní nejen vaši mysl, ale také tělo. Užijete si intimní atmosféru v příjemném prostředí, necháte o sebe pečovat rovnou dvě nádherné masérky a váš prožitek umocní smyslné doteky čtyř rukou.

Čtyřruční tantrická masáž v sobě kombinuje polynéskou, havajskou a relaxační masáž. Dokáže vás zbavit stresu, uvolní tělo od napětí a podpoří také krevní oběh i lymfatický systém. Použitím jemných a pomalých doteků masérek se vaše tělo dostane do euforie a vy zažijete dosud nepoznanou rozkoš.

Během této luxusní masáže si užijete jak masáž celého těla, tak žhavou masáž intimních partií, kterou vás masérky přivedou do extáze.

Excelent Spa masáž

Masáž Excelent Spa je speciální erotická masáž, při které zapomenete na všechny všední starosti. Snoubí v sobě techniky klasické erotické masáže, intimní masáže, tantrické masáže a masáže tělo na tělo. Proces uvolnění startuje už ve sprše, kde masérka pomocí jemného tělového peelingu ze soli z Mrtvého moře připraví vaše tělo na masáž.

Během masáže používá masérka nejrůznější pomůcky, aby povzbudila citlivost vašich smyslů. Jsou jimi jemná tantrická pírka, lávové kameny a vonné afrodiziakální olejíčky.

Masérka se bude dotýkat celého vašeho těla včetně intimních partií, kterým věnuje zvláštní pozornost a přivede vás k nezapomenutelnému uvolnění. Běžnou součástí této masáže je i závěrečná masáž hlavy a obličeje.

Tantrická masáž

Mezi erotickými masážemi nenajdete nic tradičnějšího než je tantrická masáž. Ta je spojením sexuálních i duchovních prvků, uvolníte při ní nahromaděné napětí a zažijete nový rozměr erotična. Chcete-li se naučit ovládat a usměrňovat svou sexuální energii, tantrická masáž je nejlepší možnou volbou.

Masérka během tantra masáže promasíruje celé vaše tělo speciální technikou, uvolní zablokovanou energii a naplní vás novou životní sílou. Používá také nejrůznější pomůcky, jako jsou nahřáté ručníky nebo hebká peříčka, které povzbudí citlivost vašich smyslů. Dotýká se jimi celého vašeho těla včetně intimních partií, kterým věnuje zvláštní pozornost. Běžnou částí smyslné tantrické masáže je dokonalé uvolnění.

Masáže tantra jsou velmi oblíbené nejen u mužů, ale i u žen. Můžete si je ale také užít v páru a okořenit tak váš vztah a sexuální život.

Tantrická masáž Praha

Nuru masáž

Toužíte po opravdu autentickém zážitku? Vyzkoušejte tradiční japonskou nuru masáž, která vám připraví originální smyslový požitek plný vzrušení a příjemných dotyků.

Nuru masáž představuje unikátní druh erotické, velmi smyslné masáže, při které masérka na vaše tělo nanese místo běžného vonného oleje speciální nuru gel. Poté bude po vašem těle svým nahým tělem klouzat a vynalézavými pohyby těla vás masírovat. Tuto techniku možná znáte pod označením „masáž tělo na tělo“.

Nuru gel vyrobený z mořských řas nori funguje jako skvělý lubrikant, na mokré pokožce luxusně klouže a nezanechává na ní mastný film. Nuru masáž je velmi intenzivním zážitkem, proto je zcela běžnou součástí úžasné uvolnění.

Milking Table

Masáž Milking Table, která probíhá na speciálním lehátku s otvorem pro přirození, je opravdovou raritou. Tato smyslná masáž je úplnou novinkou v nabídce erotických masáží našeho salonu v Praze.

Při masáži Milking Table se masérka nejprve věnuje masáži zad a celého těla. Šikovnými hmaty vám dopřeje dokonalé uvolnění, zbaví vás ztuhlých svalů a připraví vás na druhou část masáže. Masíruje nejen prsty, předloktími či lokty, ale potěší vás i žhavou masáží tělo na tělo, podobně jako je tomu u nuru masáže. Masérka po vás klouže nahým naolejovaným tělem a umocňuje vaše vzrušení.

Následně se masérka přesune pod masážní stůl, kde se zaměří výhradně na vaše přirození a jeho nejbližší okolí. Žhavá masáž penisu prověří vaši výdrž a nakonec vás přivede k dokonalému uvolnění.

Masáž penisu

Smyslná masáž penisu patří k nejoblíbenějším částem erotické masáže. Masérka se při ní pečlivě věnuje vašemu penisu, varlatům i jejich nejbližšímu okolí. Něžné a hravé dotyky šikovných rukou vás přivedou k naprosté blaženosti.

Běžnou součástí masáže penisu je nezapomenutelné uvolnění. To se často během masáže oddaluje, čímž masérka maximalizuje vaše potěšení. Také přináší některé další benefity:

  • naučíte se trénovat svou výdrž,
  • stimuluje vaše libido,
  • posiluje fyzické i psychické zdraví,
  • zlepšuje váš milostný život.

Masáž penisu si můžete také ozvláštnit a vyzkoušet footjob, tedy masáž penisu nohama. Nemusíte být zrovna zarytými milovníky footfetishe – jsme si jistí, že dlouhé nožky našich krásných masérek si zamiluje každý.

Masáž pro muže

Erotické masáže jsou mezi muži velmi oblíbené pro své uvolňující účinky a blahodárný vliv na tělo i psychiku. Pomáhají předcházet zdravotním problémům, zvyšují libido a pozitivně ovlivňují kvalitu erekce.

Nabízíme širokou škálu masáží pro muže, které zahrnují například tantrickou masáž, intimní masáž, nuru masáž, Milking Table, masáž penisu nebo doplňkové služby jako masáž prostaty či hráze.

Doplňkové služby si můžete za příplatek doobjednat ke kterékoliv z našich masáží, u některých je pak možnost rovnou dvou masérek. Toužíte-li po maximálním potěšení, pak jsou erotické masáže se dvěma dívkami přesně pro vás.

Masáž pro ženy

U žen není využívání erotických masáží tak časté jako u mužů, avšak i jim mají smyslné masáže co nabídnout. Erotická masáž pomůže ženám odplavit napětí a nastřádaný stres, přijmout sebe samotnou i své tělo takové, jaké je. Masáže pro ženy nabízíme i v našem salonu.

Pro ženu nebývá jednoduché na tantricko-erotickou masáž přijít, obzvlášť poprvé. Proto klademe důraz na pocit bezpečí, diskrétnost a příjemnou atmosféru. Při dobře provedené tantrické masáži nesmí chybět empatie a dotek – citlivý, vědomý, přítomný.

Ženy si u nás oblíbily masáž joni, která vychází z tantrických technik a podivuhodně v sobě snoubí duchovno s erotikou. Tantra se stane bránou k dokonalému ovládání vaší sexuální energie.

Masáž pro páry

Tradiční tantrické masáže vám dopřejí nejen relaxaci a vzrušení. Tantrická masáž pro páry se stane kořením vašeho vztahu a rozdmýchá vášeň ve vašem sexuálním životě.

Při masáži pro páry se vám věnují dvě masérky, aby byl váš společný čas naplněn erotiko a relaxací do poslední chvilky. Při masáži používají delikátní masážní oleje, příjemně nahřáté ručníky a hravá peříčka k nabuzení vašich smyslů.

Speciální pozornost pak masérky věnují vašim intimním partiím. Právě masáží joni a masáží lingamu je masáž ukončena a páry velmi často dosahují společného uvolnění.

Erotická masáž pro muže Praha

Masáž prostaty

První z doplňkových služeb, které si můžete doobjednat ke každé masáži, je vzrušující masáž prostaty. Té předchází masáž penisu, varlat a jejich okolí.

Po masáži penisu se masérka nejprve věnuje masáži hráze a stimuluje tak prostatu z vnější strany. Poté přejde k uvolňující masáži okolí vašeho análního otvoru, až do něj nakonec jemně prstem pronikne a stimuluje prostatu přímo.

Pro masáže prostaty je typické dokonalé uvolnění. Oblíbená je ale také pro své pozitivní účinky na zdraví – pomáhá řešit potíže s erekcí, podporuje správné vylučování a povzbudí vaše libido. Je tedy prospěšná nejen pro vaše zdraví, ale i partnerský život.

Masáž hráze

Další z oblíbených doplňkových služeb je masáž hráze. Tu volí především muži, kteří touží zažít mohutné uvolnění způsobené intenzivním drážděním prostaty, ale nepřejí si prostatu stimulovat přímo skrz anální otvor.

Během masáže hráze se masérka plně věnuje masírování oblasti mezi vašimi intimními partiemi a análním otvorem, čímž intenzivně stimuluje prostatu zvenčí. Dle vašeho přání poté může a nemusí přejít k jemnému dráždění prostaty skrz anální otvor.

Je běžné, že i masáž hráze končí silným uvolněním. Po takové intimní masáži se budete cítit uvolněně, zbavíte se nahromaděného stresu a také přebytečné sexuální energie.

Footjob

Footjob je ideální volbou pro všechny, kteří rádi zkouší nové věci. Jde o doplňkovou masáž erotogenních zón a intimních partií vašeho těla pomocí nohou.

Masérka vám při ní svýma dlouhýma nohama hladí, vzrušuje a masíruje citlivá místa. Jelikož masérka používá nohy, chodidla i nárty, čeká vás opravdu nevšední zážitek. Dotyky hebkých nohou vás zaručeně přivedou k ohromnému uvolnění.

Doporučujeme vám vyzkoušet footjob v kombinaci s nylonovými punčochami. Šikovné doteky našich krásných masérek v kombinaci s hebkým nylonem jsou skvělým zpestřením. Ať už preferujete footfetish nebo ne, footjob si jistě oblíbíte.

Masáž joni

Z tantrických technik vychází mnoho masáží a ani u joni masáže tomu není jinak. Joni v sanskrtu označuje ženské pohlaví, masáž joni se tedy zaměřuje přímo na intimní partie a je vrcholem tantrické masáže.

Při joni masáži vám masérka něžně masíruje vaše intimní partie a věnuje se vašemu klínu vně i zevnitř. Tento typ masáže patří k těm nejpříjemnějším masážím pro ženy, které můžete zažít.

Masáž joni prožijete v některém z našich krásných stylových pokojů. Váš pocit klidu a bezpečí je pro nás totiž klíčový a uděláme vše pro to, abyste se u nás cítili co nejlépe. Relaxační hudba se postará o vaše dokonalé uvolnění a jemné doteky masérek rozproudí energii nahromaděnou v okolí vašich pohlavních orgánů a rozvedou ji do celého těla.

Masáž lingamu

Jednou z nejoblíbenějších a nejpříjemnějších částí tantrické masáže je právě masáž lingamu. Při masáži masérka něžně a hravě masíruje penis a varlata, obvyklou součástí masáže je proto nezapomenutelné uvolnění.

Během masáže lingamu zažijete neobvyklé vzrušení. Masérka totiž speciální masážní technikou rozproudí energii nahromaděnou ve vašem klíně a rozvede ji do horní části těla. Tento typ masáže v sobě spojuje duchovno s erotikou. Vaše pocity jsou o to intenzivnější a masáž lingamu tak atří k vrcholným extatickým zážitkům.

Lap Dance

Žhavý tanec na klíně neboli Lap Dance patří mezi doplňkové služby a předchází samotné masáži. Po společné sprše vám masérka v sexy prádle předvede tuto erotizující bombu, která vás rozpálí doběla.

Smyslnými pohyby svých boků a zadečku masérka navodí lehce erotickou atmosféru a přivede vás na pokraj vzrušení. Sexy Lap Dance povzbudí vaše libido a vnese novou inspiraci do vašeho sexuálního života.

Lap Dance je kontaktní tanec, ale pozor – dotýkat se smí jen masérka, vy pouze přihlížíte. Právě toto pravidlo maximalizuje vaše vzrušení a dokonale vás naladí na následnou masáž, ke které masérka po tanci na klíně plynule přejde.

Další služby: sportovní masáže

Kromě erotických masáží si v našem masážním salonu na Praze 4 dopřejete i klasické sportovní a relaxační masáže. Ty se používají například před a po sportovním výkonu, při namožení částí těla, typicky u bolesti zad a šíje, nohou a chodidel.

Klasická relaxační masáž

Klasická relaxační masáž je určena k navození relaxace. Jejím cílem je uvést tělo klienta do pocitu pohody či uvolnit zatuhlé partie. Masér se soustředí na použití pomalých hmatů, jakými je roztírání a válení.

Masáž odstraňující únavu

Další z námi nabízených klasických služeb je masáž odstraňující únavu. Ta je vhodná zejména tehdy, byl-li sportovec vystaven vysoké fyzické námaze. Je-li však sportovec zcela vyčerpán, je vhodné, aby byla léčebná sportovní masáž odložena alespoň o jeden den. Jedná se o zcela nejrozšířenější druh sportovní masáže.

Přípravná masáž

Přípravná sportovní masáž představuje celkovou masáž, která slouží ke zlepšení sportovcovy kondice. Účinně pomáhá například při špatném držení těla, ochablých svalech nebo zkrácených šlachách. Masáž přípravnou lze také označit jako masáž tréninkovou či kondiční.

Přípravná sportovní masáž

excelentmasaze.cz
Bylo mi již 18 let
I am at least 18 years old
Vstoupit / Enter